Chassis nieuwe Mercedes E-Klasse 213

Chassis Mercedes E-Class 213

NU IN PRODUCTIE:
Chassis gebaseerd op de Mercedes-Benz E-Klasse W213.

Meer Informatie →   

Chassis nieuwe Mercedes E-Klasse 213

Chassis Mercedes E-Class 213

A long chassis is built from a standard sedan or combi which is supplied by the customer. All vehicle parts that belong to the vehicle, like rear doors, rear seat system, rear panel door and taillights will be reinstalled after the vehicle modification. Window airbags however cannot be replaced because of the construction.

More Information →   

Wereldprimeur - Remetz Tesla Begrafeniswagen

Remetz Tesla Rouwauto

Primeur met s'werelds allereerste verlengde Tesla S aangepast tot een begrafeniswagen

Kom ons bezoeken op de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem op stand 392

De afgelopen maanden is er in het geheim hard gewerkt aan een uniek en duurzaam project; de Remetz Tesla S Begrafeniswagen. RemetzCar, die als enige in Nederland gespecialiseerd is in het verlengen van luxewagens, executive auto's en special purpose voertuigen, heeft nu ook de zaag in de Tesla gezet. En het resultaat mag er zijn; de allereerste verlengde Tesla model S ter wereld, een volledig elektrische rouwauto.

Project “Bliksem” wordt hij ook wel genoemd door de opdrachtgever en trotse eigenaar Jan Busscher van “Van der Lans & Busscher B.V. Staatsievervoer”. Een Haagse ondernemer in de uitvaartbranche die voor echt duurzaam kiest.

Voordat de aluminium carrosserie door midden werd gezaagd, is eerst de 600 kg zware lithium-ion accu onder de auto verwijderd. De verlenging van 80 cm geeft de auto een totale lengte van 5,77 m. Bij het ontwerpen van de begrafeniswagen is rekening gehouden met de originele belijning van de Tesla om het sportieve karakter te behouden. De spitse neus met daarachter de volledig doorgetrokken glazen zijwanden en het glazen dak zorgen voor de strakke look. De brede heupen die in een vloeiende lijn overlopen in de achterkant voor de stoere elegantie. Het interieur is stijlvol voorzien van een separatiewand met ruit, een handmatig uitschuifbare vloer voor het vervoer van 1 uitvaartkist, aan weerszijden een bloemenrek en een praktische opbergruimte onder de vloer. Dit alles fraai afgewerkt tot in detail.

Uniek in de wereld, 's wereld eerste verlengde Tesla, de volledig elektrische Remetz Tesla S Begrafeniswagen. Modern staatsievervoer voor een stijlvol, milieubewust en stil afscheid. Tijdens de Uitvaart Vakbeurs 2016 op 28, 29 en 30 september is hij voor het eerst te bewonderen.

Uitvaartvakbeurs 2016

Uitvaartvakbeurs

RemetzCar staat op de Uitvaartvakbeurs!

Kom ons bezoeken op stand 392

Woensdag 28september 10:00-21:00
Donderdag 29september 10:00-21:00
Vrijdag 30september 10:00-18:00

Wij nodigen u van harte uit, schrijf u in voor gratis E-tickets

RemetzCar W212 zes-deurs Limousine

Mercedes-Benz E-Class Limousine

Ter uitbreiding van het wagenpark hebben twee vervoersbedrijven de handen ineen geslagen en gezamenlijk RemetzCar in 2015 opdracht gegeven voor een serie van tien 6-deurs limousines gebaseerd op de Mercedes Benz E-klasse type W212. Een prachtig project waar wij met trots aan werken.

Wij wensen Van der Lans & Busscher - Staatsievervoer en Straver Mobility Group veel rijplezier en veilige kilometers toe.

De comfortabele verlengde zes-deurs zijn te reserveren via www.staatsie-vervoer.nl en www.stravermobility.nl

Meer Infromatie →    of      Bezoek de RemetzCar W212 zes-deurs pagina→

RemetzCar Audi A8L Executive

Audi A8L Executive

Door zijn verhuizing naar België reist de Dokkumer ondernemer Romke Kooyenga met regelmaat heen en weer tussen België en Dokkum. Om deze reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, liet hij zelf in 2013 een auto ontwikkelen die aan alle wensen voldoet. De custom-verlengde RemetzCar Audi A8L Executive kwam tot stand door een samenwerkingsverband tussen Audi-dealer Van den Brug in Drachten, RemetzCar en Kooyenga Royal Class Directievervoer.

Wij wensen de heer Kooyenga veel comfortabele kilometers toe.

De zeer luxe Audi is ook te huur voor exclusief vervoer, denk hierbij aan trouwerijen of VIP vervoer. Zie www.royalclassvervoer.nl

Meer Informatie →    of      Bezoek de RemetzCar Audi A8L Executive pagina (nl)→

RemetzCar Fiat 500 Kinderrouwauto

Fiat 500 Hearse

Speciaal ontwikkeld voor kinderuitvaarten. Deze Remetz kinderrouwauto is echt uniek in zijn soort. Met de Fiat 500 als basis is deze RemetzCar begrafeniswagen zeker een nieuwe standaard voor een passend afscheid van kleine kinderen. Het speelse uiterlijk van de auto doet warm en lief aan waardoor de uitvaart van een kind een stuk persoonlijker wordt.

Wij wensen iedereen die gebruikt maakt van deze rouwauto veel liefdevolle herinneringen en een mooie laatste reis voor uw dierbaren.

Deze roomwitte kinderrouwauto is via een uitvaartonderneming overal in Nederland te reserveren. Zie www.kinderrouwauto.nl

Meer Informatie →