Highlights

Alle highlights voor u op een rij.

Geen BPM

RemetzCar verlengt uitsluitend automobielen die aangeleverd worden via haar klanten en levert geen complete nieuwe zes-deurs. Dit is niet alleen handig als u besluit uw auto na enkele jaren trouwe dienst een nieuw leven te geven maar daardoor hoeft u ook nooit BPM te betalen over de verlenging. Immers u heeft al BPM over uw Mercedes E-klasse sedan betaald. Hierdoor bespaart u al snel een flink bedrag.

Verlengen vanaf de 200CDI

RemetzCar is voorloper op het verlengen van de Mercedes-Benz E-klasse op basis van de zuinigste motoren van dit model. Zo is het dus al mogelijk om een 200CDI BlueEFFICIENCY sedan tot zes-deurs limousine te verlengen. Heeft u behoefte aan iets meer vermogen dan kunt u ook kiezen voor een 220CDI BlueEFFICIENCY, 250CDI BlueEFFICIENCY of één van de benzine varianten.

Zeer ruime instap

Comfort staat centraal bij de nieuwe verlengde 6-deurs van RemetzCar. Tijdens het ontwerp proces is dit op elk vlak teruggekomen. Gekozen is voor een verlenging van maar liefst 1090mm en daarmee is deze limousine dan ook voorzien van een zeer ruime instap voor de midden passagiers. Handig voor bij het in en uitstappen wanneer mobiliteit centraal staat.

Standaard 8 personen

Een zes-deurs limousine heeft als hoofdfunctie om meerdere personen te vervoeren. RemetzCar vind het dan ook meer dan normaal dat dit optimaal benut moet worden en levert daarom dan ook standaard een drie persoons middenbank. Hierdoor biedt de auto plaats voor een gezelschap van 8 personen. Hier hoeft u bij RemetzCar dus niet extra voor te betalen.

Meer ruimte, ook achterin

Ruimte is de essentie van comfort. En hier heeft RemetzCar ook nagedacht over de beleving van de achterpassagiers. Ten opzichte van de origineele sedan is de beenruimte met maar liefst 40mm vergroot. Zo profiteert iedereen van de ruimte die de Remetz W212 limousine biedt.

Veiligheid voor iedereen

Door de actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die deel uitmaken van een uitgebreid veiligheidssysteem, voelt u zich in de Remetz W212 limousine steeds op uw gemak. In het ontwerp van de limousine staat uw veiligheid en die van uw gezelschap voorop: van een slimme en speciaal ontwikkelde middenbankconstructie die in het geval van een ongeluk de inzittende beschermt, tot drie-punt gordels voor alle inzittende.